Otelfiyat’tan Sezon Sonu Partisi

Turizm sektörü 2017 Yaz sezonunu uğurlarken, sektörde onbeşinci yazını tamamlayan ve her yıl kendini geliştirmeyi başaran İdeal Tur bünyesindeki Otelfiyat.com ekibi eğlenceli bir gece ile yaza veda etti. Artık hedef 2018 erken rezervasyon hazırlıklarında.

Otelfiyat’tan Sezon Sonu Partisi
Bu içerik 224 kez okundu.
Advert

İdeal Tur Turizm A.Ş. Ankara merkezli bir seyahat acentesi. Üç yıldır Otelfiyat.com web sitesi ileonline ve çağrı merkezi olarak hizmet veren şirket İzmir’e geldiğinden bu yana rekora doymuyor. Her geçen yıl anlaşma yaptığı otel sayısını, rezervasyon ve oda sayısını arttıran acenta müşteri memnuniyetinde de basamakları adım adım tırmanıyor.

Bu akşam Yaz sezonunu eğlenceli bir parti ile kapatan Otelfiyat ekibinin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tuğles GÜÇLÜ ile bir söyleşi yapma imkanı bulduk.

--: Tuğles Hanım 2017 hakkında bize neler söylemek istersiniz ?

2017’ye erken rezervasyon hizmetleri ile hızlı bir giriş yapan Otelfiyat.com kış sezonu ve ilk baharda müşterilerine uygun fırsatlarla bir çok otelde rezervasyon fırsatı sundu. Bu yıl hazırlıklarımızı yaparken en büyük amacımız daha fazla müşteri memnuniyeti sağlayarak daha fazla otel rezervasyonu yapmaktı.

Altyapımızda ve çağrı merkezi sistemlerimizde yaptığımız bir çok yenilik ve gelişme ile artık müşterilerimize kendilerini özel hissetme şansı sunuyoruz. Ayrıca mayıs ayında geçtiğimiz yeni çağrı merkezi ofisimiz ile personel sayımızı ve hedeflerimizi yükseltmiştik.

Yaz sezonu geldiğinde erken rezervasyon ile artarak devam eden ivmemizi iki hatta üç katına çıkardığımızı düşünüyoruz. Açıkçası biz bile bu yıl bu denli başarı beklemiyorduk (gülüşüyoruz).

--: Peki hedefiniz neydi ? Başarınız ne oldu ?

Erken rezervasyon dönemindeki gelişmeleri ve geçen yılın yaz sezonunu göz önünde bulundurduğumuzda hedefimiz bu yaz için %20’lik bir büyümeydi. Sezon başlarında bu hedefi geçebileceğimizin sinyallerini almıştık. Bunun üzerine hadi daha çok çalışalım diyerek hedefi daha da yukarılara çıkardık. Ve sonuç olarak bu yaz dönemindeki büyümemiz %60’a yaklaştı. Bu şirketimiz için yeni rekorlardan biri. Bu yıl sadece büyümede rekor kırmadık tabiki. Geçen yıla göre daha fazla müşterimizin yazlarını güzel bir tatille tamamlamaları da bizim için ayrıca bir sevinç kaynağı.

--: Bu akşamla ilgili bize neler söylemek istersiniz ?

Aslında bu gece gelenek haline getirmek istediğimiz gecelerden biri. Erken rezervasyon döneminde yani daha yaz gelmeden önce sezona merhaba dediğimiz bir eğlencemiz daha olmuştu. Bu da sezon sonu eğlencemiz olmuş oluyor. Niyetimiz her yaz başında ve sonunda bu tarz eğlenceler düzenleyerek hem hedeflediğimizin gerçekleşmesini kutlamak, hem de tüm yaz yoğunluğunun sitresini atabilmek.

--: Gelelim 2018’e

2017 yazını güzel bir şekilde tamamladığımıza inanıyoruz. Tabiki yıl henüz bitmiş değil ama bizim için artık hedef 2018 Erken rezervasyon dönemi. Kayak ve sömestre dönemlerine en hızlı şekilde giriş  yaparak ve yeni yılın erken rezervasyonlarına hazırlanarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Tüm şirket çalışanları olarak hedefimiz her yeni yılda daha fazla mutlu müşteri ile daha fazla büyümek.

Söyleşimizin sonunda İdeal Tur Turizm AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Tuğles GÜÇLÜ’ye teşekkür ederek ve tüm Otelfiyat.com ekibine bu güzel gecede iyi eğlenceler dileyerek veda ediyoruz. Onlara 2018 Erken rezervasyon döneminde ve gelecek yaz sezonunda başarılar diliyoruz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Oto Kiralama Nedir?
Oto Kiralama Nedir?
Yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı
Yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı