İğneli Epilasyon Avantajları Nelerdir?

İğneli Epilasyon Avantajları Nelerdir?
Bu içerik 305 kez okundu.
Advert

İğneli Epilasyon Avantajları Nelerdir?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın en etkili yollardan bir tanesi iğneli epilasyon uygulamasıdır. İğneli epilasyon sürecinde cilde ince bir iğne batırma işlemleri yapılmaktadır. Hemen ardından az seviyelerde elektrik enerjisi verilmektedir. Bu yol sayesinde tüyler ve tüy kökleri parçalanmaktadır. İğneli epilasyon uygulaması boyunca ciltteki tüm tüy kökleri tek tek olacak şekilde yapılmaktadır.

İğneli epilasyon uygulamalarında kişilerin cilt hassasiyeti belirlenerek yapılmaktadır. Uygulama işlemleri seans olarak devam etmektedir. Bu durumda kişilerin tüy yoğunluğuna göre farklılık göstermektedir. İğneli epilasyon oldukça avantajlı bir uygulamadır. Cilt tipleri ne kadar zor olursa olsun, tüy köklerinden kurtulmanız için iyi bir yöntemdir. İğneli epilasyon uygulamasına başlanmadan önce tüm alanlar hijyen sağlamak için temizlenmektedir. İlk olarak iğneli epilasyon yapılacak olan bölge su ile temizlenerek başlanmaktadır.

İğneli Epilasyon Faydaları

İlk olarak iğneli epilasyon, en verimli ve en yararlı epilasyon uygulamasıdır. Bir diğer avantajı ise tamamen doğaldır. İğneli epilasyon uygulamalarında herhangi bir sorun ile karşılaşılmamıştır. Doğru yöntemlerle ve profesyonel yöntemlerle yapıldığı taktirde cilde herhangi bir zarar vermez.

İğneli Epilasyon Avantajları Nelerdir

İğneli epilasyon, güvenli ve etkili bir yöntemdir. Günümüzde ise modern cihazlar ile tedavinin verimliliği daha da artmaktadır. Uygulamalar sırasında kişiye özel iğneler kullanılmaktadır. Bu durumda da birçok hastalıklara kapılmamak için faydalıdır. Yeni sistemde iğneli epilasyon uygulamasında iğneler daha incedir. Saç telleri kadar ince olmasından dolayı ve doğru uygulamalar ile yapıldığı taktirde ciltte herhangi bir iz bırakmamaktadır.

İğneli Epilasyon Fiyatları Nasıldır?

İğneli epilasyon uygulamalarında belirli bir fiyat tarifesi bulunmamaktadır. Genel olarak bakıldığı zaman fiyat belirlemeleri, doktor incelemesinden sonra belirlenmektedir. İğneli epilasyon yapılacak olan alanların kıl köklerinin yoğunluğuna göre ve tüylerin cinsine göre ayarlanmaktadır. Bu yöntemler ile kişiye özel fiyat uygulanması yapılmaktadır.

Kaynak: http://www.epibeauty.com/igneli-epilasyon

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Oto Kiralama Nedir?
Oto Kiralama Nedir?
Yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı
Yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı