Sanal Ödeme Sisteminde Bozdurma

Bu içerik 130 kez okundu.
Advert
  • İnternet üzerinde güvenlik açıklarının ortaya çıkmasından sonra ön ödeme sistemi geliştirilmiştir. İlk olarak ABD’de hayata geçirilen bu sistem başta gelişmiş ülkeler olmak üzere hızla tüm dünyaya yayılmış durumdadır. Ülkemizde daha istenen seviyede olmasa da dünya genelinde çok geniş kitleler tarafından kullanılıyor. Sistemin yayılmasında en etkili olay tavsiye ve yönlendirmelerdir. Ön ödemeli sistemi kullanan herkes bunu başlarına da mutlaka tavsiye ediyor.
  • Bu şekilde ödemelerinizi çok güvenli yaparken hiç bilgilerinizi girmekle de uğraşmıyorsunuz. Bugün gelişmiş ülkelere baktığımızda internet üzerinden sanal ödeme yapan çoğu kimsenin dünyanın en etkili sanal ödeme sistemi olan Astropay kullandığını görebiliyoruz.
  •  Sanal ödeme firması olarak birkaç tane seçenek vardır ancak bunların arasında en yaygın kullanılanı ve en kullanışlı olan https://www.astropay.com.tr adresidir. Hem on binlerce site üzerinde kullanılması hem de çok gelişmiş bir güvenlik sistemine sahip olması nedeniyle en çok tercih edilen uygulamadır. Bu sistemi internet bağlantısı olan her platform üzerinden kullanabiliyorsunuz.
  • Astropay Bozdur
  • Alışveriş ve sanal ödeme için özel olarak geliştirilmiş bu kart sayesinde ödeme yapmak artık çok daha güvenli olacak. Sanal kart ile ilgili herhangi bir limit yoktur alacağınız pin kodları tek kullanımlıktır limit miktarı sona erdikten sonra tekrar alışveriş yapmak istediğinizde farklı rakamlardan oluşan pin kodlarından yenisini almanız gerekir. İsterseniz Kazandiğiniz astropaylarıda bozdurabilirsiniz. Astropay Bozdurma hiç komisyon ödemeksizini aninda verdiğiniz bilgilere göre ücreti yatırılır.

Farklı rakamlardan oluşması güvenlik içindir bu rakamlar kopyalansa bile limit tüketildikten sonra alacak kişinin bir işine yaramayacaktır.  Astropay hakkında daha detaylı bilgiye canlı destek hattından ulaşabilirsiniz. Tüm dünya genelinde on binlerce kişi bu sistemi kullanmaktadır bu nedenle sizde güvenle kullanabilirsiniz. Pin kodu satın alma işlemlerinizi tüm kredi kartlarıyla ya da banka kartlarıyla pratik bir şekilde yapabilirsiniz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Oto Kiralama Nedir?
Oto Kiralama Nedir?
Yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı
Yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı