Merakla beklenen Warcraft'ın son fragmanı yayınlandı

İlk kez 1994 yılında piyasaya sürülen online bilgisayar oyunu Warcraft'ın çekilmekte olan sinema filminin yeni bir fragmanı yayınlandı. Daha önce de...

Bu içerik 6 kez okundu.

Yönetmenliğini 2009 yılında bir bilim kurgu filmi için az sayılabilecek bir bütçe olan 5 milyon Dolar ile hayata geçirdiği Moon filmi ile tanınan Duncan Jones'un üstlendiği Warcraft filmi, Warcraft evreninde geçen hikayenin sadece bir kısmına değinecek.  İnsanlar ve orklar arasındaki savaşı konu alacak olan bu ilk film yönetmeni Jones’un açıklamalarına göre filmde insan merkeze alınmayarak hikaye hem orklar hem insanlar açısından anlatılacak.

Başrollerinde ülkemizde de çok sevilen popüler dizi Vikings'deki Ragnar karakterine hayat veren Travis Fimmel ile Görevimiz Tehlike: Hayalet Protokol'de karşımıza çıkan Paula Patton'ın yer alacağı projede ayrıca Maymunlar Cehennemi ile tanıdığımız Toby Kebell yer alacak.

İnsanlar ve orklar arasındaki ilk savaşı anlatan ve 1994 yılında piyasaya çıkan ilk Warcraft oyununun hikayesinin temel alınacağı söylenen Warcraft filminin sinema uyarlamasının beklenen gişe başarısını yakalaması halinde uzun yıllar sürecek bir seriye dönüştürüleceği ve video oyunlarındaki hikayenin beyaz perdede devam edeceği oyunun yapım şirketi Blizzard ve filmin yapımcısı Legendary Pictures tarafından açıklanmıştı.

Çekimleri 123 gün süren ve post prodüksiyon süreciyle beraber toplamda 20 aylık bir sürede tamamlanarak vizyona hazır hale gelecek olan Warcraft'ı ise çok riskli bir iş olarak nitelendirmek mümkün. Daha önce beyaz perdeye uyarlanmış olan video oyunlarının başarısızlıkları göz önüne getirildiğinde 150 milyon dolarlık bütçesiyle başarı riskinin az olduğu bir yerde atılan adımın riskine vurgu yapılıyor.

Warcraft 10 Haziran’da beyazperde’de olacak.

sizlere egehurriyet.com farkıyla sunulmuştur
Merakla beklenen Warcraft'ın son fragmanı yayınlandı kültür sanat haberleri kültür sanat
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
Yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı
Yeni kimlik kartlarının dağıtımı başladı
Hacettepe Üniversitesi'nde eğitime 2 gün ara
Hacettepe Üniversitesi'nde eğitime 2 gün ara